Prisijungta: An Bal 24 2007, 11:19 Miestas: panevezys Pranešimų: 34
noriu pasidaryti krosini-kad jam nestiktu galios ir neseniai isigijau DneprMT11 ir K-750. ar isejtu kas is ju padaryt? :isgerkim , gal kas yra panasu dare, ar zino kaip daryt tj man labai reiketu pagalbos... :pagarba
Prisijungta: An Bal 24 2007, 11:19 Miestas: panevezys Pranešimų: 34
tai pas manea tas K-750 nera pilnas truksta galo, gal kada foto imesiu, o kaip daryt? foto jei turi imesk.. ar paaiskink nou ko pradet, as labiau noreciau daryt sidecar...
Prisijungta: Pr Kov 21 2005, 12:38 Miestas: Kaunas Pranešimų: 1342
O tu man paaiškink, ką tu maždaug nori sužinoti? Aš asmeniškai planuoju vasarą iš savo IMZ 8,103-10 daryti krosinį. Tai mano planai tokie: perrinkt motorą, deti naujus arba dėvėtus cilindrus (nes dabartiniai perkaitinti), dėti dnepro pavarų dėžę, pakeisti tepalo filtrą, sudėti naujus vožtuvus, juos pritrinti, platint isiurbimo angą kokiais 2-3mm. Tiek motoro atzvilgiu.. O isorės, tai dėti krosines padangas ir į priekį ir į galą. Susivirinti krosinę kaleską, panažia i kolegos Armand.. Ir manyčiau busiu mėgejas pakrosinti O jau ką dar "tobulint" ar tiurlinguot spresiu eigoje... --------------------------------------------------------------------- KMZ K750M -- 1969 (2WD) IMZ M66 -- 1972 (Kaimo padargas) URAL"Cruiser" -- 1969 (Custom'as) KMZ K750 -- 1960 (Exponatas)
Prisijungta: Sk Geg 29 2005, 16:24 Miestas: Jonava Pranešimų: 622
Patariu dėti tik Ural rėmą, nes man asmeniškai dnepr nelaiko galinės šakės, ypač užšokus skersam ant asfalto, išsiverčia gumos. Taip pat reiktų mest lauk akumuliatorių (ir dėl svorio ir dėl rūgsties nutekėjimų besikratant) ir kažką mąstyti su amortizatoriais...
Kad lemputė nedega, tai sutinku, ir ant laisvų sūkių akumuliatorių krauna, bet dar sykį pasikartosiu nepilnai, ir tos srovės gali būti, kad neužtenka kibirkščiai.